Serveis

SERVEIS

Fotografia

Creem records per a tota la vida a través dels nostres serveis audiovisuals d'alta qualitat

Esdeveniments per a empreses i institucions

Esdeveniments per a empreses i institucions

Som especialistes en reportatges fotogràfics dels esdeveniments que organitzen les empreses i les institucions. Jornades, seminaris, col•loquis, presentacions, inauguracions, aniversaris... Estem sempre al servei del nostre client. Oferim les imatges més destacades, al moment, als equips de comunicació del client. A través del servei “en directe”, reben les fotografies a l’instant per poder disposar de les millors imatges per a les seves xarxes socials. Després fem una selecció molt acurada i exigent de les millors fotografies. Expliquem el que s’ha fet, el que ha passat i els moments més destacats. A cada client li oferim un relat personalitzat, del seu esdeveniment.

Fotografia de festivals

Fotografia de festivals

Treballem pels festivals de música, teatre i espectacles. Oferint reportatges de qualitat. Ens integrem als equips de premsa i comunicació dels festivals. Oferim les imatges més destacades al moment, a través del servei “en directe”. Després fem una selecció molt acurada i exigent de les millors fotografies. Expliquem el que s’ha fet, el que ha passat i els moments més destacats de les actuacions, del públic i del backstage.

Fotografia de festivals
Fotografia corporativa

Fotografia corporativa

Donem servei fotogràfic a les empreses, per poder transmetre amb la màxima qualitat el seu producte. Ens adaptem a les necessitats del nostre client, per aconseguir el millor resultat.

Reportatge social

Reportatge social

A través de la fotografia expliquem els moments més importants de la vida dels nostres clients, perquè tinguin un record per sempre. Fem casaments, celebracions, aniversaris, activitats. Expliquem els fets i l’actualitat del nostre entorn a través de la fotografia.

Reportatge social
Retrat

Retrat

Fotografiem les persones per poder donar una imatge d’elles mateixes i per tal que se sentin ben representades. El retrat ens serveix per conservar el record d’una persona. Utilitzem el nostre retrat per presentar-nos a les xarxes socials. La nostra imatge ens serveix per explicar-nos davant dels altres.

SERVICIOS

Vídeo/ Audiovisuals

Creamos recuerdos para toda la vida a través de nuestros servicios de video de alta calidad

Esdeveniments per a empreses i institucions

Esdeveniments per a empreses i institucions

Gravem, en vídeo, les jornades, els seminaris, les presentacions i tots els esdeveniments que les empreses i les institucions organitzin. Ens posem a la seva disposició, treballem amb els equips de comunicació, màrqueting i protocol perquè cada esdeveniment pugui ser enregistrat amb la màxima qualitat. Fem equip.

Reportatge social

Reportatge social

Ens posem a disposició de la societat, per gravar els fets més destacats de l’actualitat que ens envolta. Estem al lloc oportú i en el millor moment.

Fem casaments i celebracions familiars. Donem un servei de qualitat, de confiança i volem que el nostre client quedi satisfet, amb un bon producte audiovisual, dels dies més importants de les seves vides.

Reportatge social
Tutorials

Tutorials

Gravem i editem tutorials per a empreses i particulars. Ens posem a disposició dels clients per assessorar-los i aconseguir un producte audiovisual, eficaç, didàctic i pedagògic